X

Laatste nieuws

Update woensdag en donderdag

Woensdagmiddag 12:00

We kijken terug op een zeer geslaagde middag/avond. Gistermiddag zijn we, zoals we al vertelden, gaan zwemmen hier in het dorp. Van tevoren hadden we lichte twijfel omdat we verderop in de bergen veel onweer zagen. Maar na overleg met de leiding van het kindertehuis hebben we toch besloten om te gaan zwemmen. De kinderen en wij vonden het heerlijk! Na het zwemfestijn zijn we teruggegaan naar het kindertehuis omdat er om 18:00 uur pizza’s bezorgd werden. Hier hebben we samen met de kinderen heerlijk van gegeten.
DSCN2688
Na het eten hebben we de kinderen weer teruggebracht naar het andere kindertehuis en begon voor ons de C-avond. Hier zijn heel mooie en goede gesprekken uit gekomen. Het is bijzonder om te zien hoe de gesprekken ontstaan en hoe goed dit voor de onderlinge band is.

Woensdagmorgen begonnen we om 7:30 met de dagopening, vandaag verzorgd door Lysanne. Ze droeg een mooi gedicht voor met natuurlijk het onderwerp; samen.

Samen geven en ontvangen
Samen steunen vol begrip
Samen dromen en verlangen
Samen in en hart zo puur

Samen geluksmomenten delen
Samen levend warmte geven
Samen elkaars wonden helen
Samen in een hart van vuur

Samen mooie dingen beleven
Samen met woorden en gedachten
Samen altijd verder streven
Samen in één avontuur

Na het ontbijt is iedereen weer aan het werk gegaan. De heg in Pieszyce staat er weer netjes bij, in het 18+ huis gaat alles ook voorspoedig.
DSCN2725

Rita, Marja en Monique zijn op pad geweest om spullen voor het kindertehuis te hopen zoals; wasmiddel, zeep, shampoo, tandenborstels, tandpasta etc. etc.
DSCN2730

Vandaag zijn we om 12:00 gestopt met werken omdat we om 13:00 opgehaald worden door een bus die ons naar Wroclaw brengt. Hier gaan wij een middag/avond lekker ontspannen met z’n allen.

 

Donderdagmiddag 17:00

Zoals we gisteren al schreven, zijn we met een busje opgehaald en naar Wroclaw gebracht. Dit was heel erg warm, in de stad was het 44 graden. Hierdoor zijn de toeristische rondjes een beetje ingekort en de tijd op het terras iets verlengd. Maar ondanks de warmte was het een zeer geslaagde middag. We zijn de middag traditioneel begonnen door met de hele groep te proosten op een terras. Het eerste drankje kregen we vanuit Nederland gesponsord door Ries van Zanten, Ries bedankt!DSC_0325

Hierna is iedereen in groepjes de stad in getrokken en uiteindelijk zijn we met bijna de hele groep op hetzelfde terras beland. Kortom, het was een geslaagde dag!

Vanmorgen zijn we 7:30 begonnen met de dagopening, vanmorgen verzorgd door Marja. Met als boodschap dat we samen medewerkers mogen zijn op Gods aarde. Aansluitend volgde het ontbijt en om 9:00 uur zijn we opgehaald door een bus om naar het klimbos te gaan. Dit was een groot succes. Zowel de kinderen als wij vonden het fantastisch. Er heerste flink wat adrenaline door alle hoogtes en het was alleen al genieten als je naar alle blije kindergezichten keek.DSC_0877

Tags:

Over de auteur

De auteur heeft nog geen informatie over zichzelf toegevoegd
X