X

Laatste nieuws

Gezellige fietsavonden rondom Kockengen

Ook dit jaar organiseert Join Our Mission de avondfietsdriedaagse voor iedereen die het leuk vindt om te fietsen en tegelijkertijd een goed doel te steunen.

Door omstandigheden worden er twee avonden in plaats van de gebruikelijke drie avonden gefietst. Eigenlijk spreken we dan ook van een Avondfietstweedaagse. Op maandag 28 en dinsdag 29 mei is iedereen weer welkom om aan te sluiten.

Beide dagen kan er gekozen worden uit tochten van respectievelijk 10 of 25 km in de omgeving Kockengen. Uiteraard zal er weer halverwege gepauzeerd worden op de pleisterplek om onder het genot van een drankje gezellig bij te kletsen met de andere deelnemers.

De routes starten bij De Dreef in Kockengen tussen 18.00 en 19.00 uur. Hier kunt u zich inschrijven. De finishtijd is uiterlijk om 21.30 uur. De kosten zijn €7,50 voor volwassenen en €2,50 voor kinderen. Kinderen van de basisschoolleeftijd dienen onder begeleiding van een volwassene te fietsen.

Ook dit jaar leent Kroon Fietsentechniek een aantal E-bikes uit. Mocht u belangstelling hebben, neem dan contact op via 06-28129598.

Naast het beleven van een tweetal gezellige, sportieve avonden draagt u als deelnemer bij aan de exploitatie van het 18+ huis in Polen.

 

Tags:

Over de auteur

De auteur heeft nog geen informatie over zichzelf toegevoegd
X