X

Steun ons!

MEDEDELING

In 2023 is duidelijk geworden dat de doelstellingen met betrekking tot het 18+ huis zijn bereikt. Daarmee is een eind gekomen aan een lange en vruchtbare missie.

De Stichting zal dus opgeheven worden, en het is daarmee niet meer mogelijk om donaties te doen.

Meer informatie is te vinden in dit nieuwsbericht.

Stichting Join Our Mission Polen (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30223118) is door de belastingdienst erkend als ‘algemeen nut beogende instelling’ (ANBI). Uw donatie of gift aan deze Stichting is fiscaal aftrekbaar.

NIET MEER MOGELIJK: Doneer voor het 18+huis

Er lopen diverse acties om het 18+huis zo snel mogelijk te kunnen afbouwen en in gebruik te nemen. Uw bijdrage kunt u overmaken op IBAN NL61 RABO 0130 9511 88 ten name van Stichting Join Our Mission Polen te Kockengen (BIC: RABONL2U).


NIET MEER MOGELIJK: Doneer voor de werkreizen

We zijn het hele jaar door druk bezig om de werkreis in augustus mogelijk te maken. Door verschillende acties proberen we geld in te zamelen. U kunt ook een bijdrage overmaken op IBAN NL83 RABO 0156 1977 58 ten name van Stichting Join Our Mission Werkreizen te Kockengen (BIC: RABONL2U).

Stichting Join Our Mission Polen (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30223118) is niet erkend als  ‘algemeen nut beogende instelling’ (ANBI). Uw donatie of gift is dus niet fiscaal aftrekbaar.

NIET MEER MOGELIJK: Sponsoren

De sponsors die het werk van Join Our Mission steunen ziet u hieronder. Mocht u ook willen sponsoren, neem dan contact met ons op via info@joinourmission.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken. Bel dan met Fred de Bruin, telefoonnummer: 06-22206505.

EHBO_Kockengen jostenberg logo-hoeve-landzicht-zonder-kopie Kaldenbach III Kroonlogo hm Peacock-1024x728 caringe-logo Hagen-Logo logo-Segers logorijntrspadv2 RTV-SV panterhuis_arial_black1 TBI_CROO_PW_CMYK_100 Oudenallen-logo-3 Coop_Kockengen

X