X

Laatste nieuws

Fiets u mee?

Net als vorig jaar organiseert Join Our Mission de gezellige en sportieve Avondfietstweedaagse. Op maandag 24 juni en dinsdag 25 juni vindt het evenement plaats. Uiteraard is iedereen, groot en klein, weer van harte om aan te sluiten.

Beide dagen kan er gekozen worden uit tochten van respectievelijk 10 of 25 km in de omgeving Kockengen. Uiteraard zal er weer halverwege gepauzeerd worden op de pleisterplek om onder het genot van een drankje gezellig bij te kletsen met de andere deelnemers.

De routes starten bij De Dreef in Kockengen tussen 18.00 en 19.00 uur. Hier kunt u zich inschrijven. De finishtijd is uiterlijk om 21.30 uur. De kosten zijn €7,50 voor volwassenen en €2,50 voor kinderen. Kinderen van de basisschoolleeftijd dienen onder begeleiding van een volwassene te fietsen.

Ook dit jaar leent Kroon Fietsentechniek een aantal E-bikes uit. Mocht u belangstelling hebben, neem dan contact op via 06-28129598.

Naast het beleven van een tweetal gezellige, sportieve avonden draagt u als deelnemer bij aan de exploitatie van het 18+ huis in Polen.

Graag tot ziens!

Tags:

Over de auteur

De auteur heeft nog geen informatie over zichzelf toegevoegd
X