X

Laatste nieuws

Update vrijdag

Vrijdagavond 22:00

We kijken terug op een fantastisch mooie week! Gistermiddag na het klimbos hebben we geluncht en daarna een heerlijke vrije middag gehad. ’s Avonds na het eten zijn we de bergen in gegaan voor een wandeling, wat een prachtig uitzicht! DSC_0027

Vanmorgen zijn we zoals iedere morgen begonnen met de dagopening, vanmorgen verzorgd door Esther, ze vertelde een mooi verhaal over hoe belangrijk samenwerken is.

Na het ontbijt zijn Nadja, Marja, Rita en Monique boodschappen gaan doen voor de BBQ van vanavond. De rest is aan de slag gegaan in het 18+ huis. De afgelopen week hebben ze veel werkzaamheden verricht. Voordat wij kwamen, heeft de Poolse aannemer al het stucwerk verricht waardoor we wat aftimmerwerk konden verrichten zoals aftimmerlijsten rond de kozijnen, vensterbanken plaatsen, afzuiging aanleggen in de badkamer en het toilet, plafonds in de badkamer en toilet gemaakt. In de kelder zijn de wanden gesausd en op de eerste verdieping zijn alle gaatjes gestopt en geschuurd. Kortom; er is hard gewerkt!!

Na de lunch zijn de kinderen uit Pilawa gehaald voor een gezellige middag. We hebben leuke watergevechten gehouden en daarna hebben we heerlijk gebarbecued. Na de BBQ heeft de werkgroep Zoeken naar God een mimestuk laten zien. Met daarin het verhaal ‘’verteld’’ gebaseerd op het weekthema ‘’Samen’’. DSCN2831

Om 21:15 hebben we afscheid moeten nemen van de kinderen uit Pilawa. Dit valt altijd toch weer zwaar, het blijft bijzonder om zo’n speciale band met de kinderen op te bouwen in relatief korte tijd. Ondanks dat het afscheid altijd weer zwaar is, kijken we terug op een super leuke week.

Morgenochtend om uiterlijk 9:00 uur willen we in de busjes zitten terug naar Kockengen. We hopen op een voorspoedige reis.

Tot morgenavond in Kockengen!! DSC_0103

Kijk voor meer foto’s ook eens op onze pagina op Facebook, klik hier.

Tags:

Over de auteur

De auteur heeft nog geen informatie over zichzelf toegevoegd
X