X

Laatste nieuws

Dinsdagochtend in het kindertehuis in Pieszyce

Dinsdagochtend 7:00

Aart heeft iedereen wakker gemaakt en om 7:30 begon de dagopening verzorgd door Richard. Richard vertelde een verhaal over een jongen genaamd ‘’Kenhetzelfwel’’. Het was een mooi verhaal met als boodschap dat je niet altijd alles maar zelf moet willen doen, want als je hulp aanvaard en bereid bent om dingen samen te doen dan bereik je veel meer.

Na de dagopening zijn we gaan ontbijten. Toen we ontbeten hebben zijn we met de hele groep naar de overkant gelopen om bij het 18+ huis te gaan kijken. We hebben gezien dat er onwijs veel vorderingen gemaakt zijn en dat het al heel erg mooi word. Nico heeft toen de klussen opgenomen die daar te doen zijn en samen met Carlo en Monique een werkverdeling gemaakt.

Nu is iedereen dus hard aan het werk.

Vanmiddag na de lunch worden de kinderen uit het andere kindertehuis opgehaald en gaan we hier in het dorp zwemmen. Na het zwemmen worden er pizza’s bezorgd om de leuke dag af te sluiten. 

Dit was het weer voor zover. We hopen dat we iedere dag een kleine update kunnen plaatsen, maar de internetverbinding laat nog wel eens te wensen over.

Hopelijk tot morgen!

DSCN2615 DSCN2616 DSCN2629 DSCN2637

Tags:

Over de auteur

De auteur heeft nog geen informatie over zichzelf toegevoegd
X