X

Laatste nieuws

Reis naar kindertehuis in Pieszyce

Maandagavond 18:30

Na een zeer voorspoedige reis van 12 uur zijn we veilig en wel bij het kindertehuis in Pieszyce aangekomen. Na een warm onthaal werden we naar de keurig gedekte tafel geleid om eerst eens even lekker te eten. (Brood, kaas, tomaat, komkommer, warme worstjes, gevulde eitjes, zoete thee en natuurlijk Nutella ;-))

Na het eten kregen we onze kamers toegewezen. We hebben toen vlug alle spullen uit de busjes gehaald en in onze kamers gezet. Inmiddels was het al 19:30 en dus tijd om alles klaar te zetten voor de Bingo. Een groepje is de Bingo klaar gaan zetten en een paar andere zijn met een busje naar de supermarkt gegaan om limonade, snoepjes maar vooral heel veel water te halen. Gezien de temperatuur van ongeveer 35 graden is het wel verstandig om een hoop water te drinken.

Uiteindelijk begon de Bingo om 20:30. We vormden allemaal een grote kring en achter Aart en Chris stond de tafeltennistafel met alle prijzen. De hoofdprijzen waren twee skateboarden en twee drones. Deze konden de kinderen winnen als ze een hele kaart vol hadden. Uiteraard waren er ook kleine prijsjes zoals keykoorden, zaklampen, hoedjes, houten hartjes en een complete make-up doos.

Na de bingo werden de hoofdprijzen natuurlijk meteen even uitgetest. De skateboarden zijn meteen getest net als de drones, de eerste drone zat alleen al vrij snel vast in de boom. Morgen gaan we proberen om deze er weer uit te halen.

Kortom de bingo was weer erg gezellig en zeer geslaagd.

 

DSC_0244 DSC_0249 DSC_0257 DSCN2595

Tags:

Over de auteur

De auteur heeft nog geen informatie over zichzelf toegevoegd
X