X

Laatste nieuws

Startschot chocoladeletteractie 2018

De dagen worden weer korter en de zon verliest haar kracht. Het duurt niet lang meer voor de bladeren hun frisse, groene kleur verliezen en wij Nederlanders aan het eind van een regenachtige dag naar huis snellen om de warmte op te zoeken. Nog even voordat we ons ’s avonds weer gezellig op de bank installeren, genietend van een mok warme chocolademelk, terwijl buiten de regendruppels op het dak kletteren.

Elk seizoen heeft zo zijn voordelen. Zeker wanneer u zich realiseert dat de chocoladeletteractie weer van start is gegaan.

Ook dit jaar kunt u uw medewerkers en relaties in de periode rondom Sinterklaas verrassen met een luxe chocoladeletter en met de aankoop tegelijkertijd een goed doel steunen. Een echte win-win situatie. Door aankoop van de heerlijke letters, welke uiteraard Fair Trade gecertificeerd zijn, helpt u ons mee met de exploitatie van het 18+huis in Polen.

In het huis krijgen de jongeren, allemaal afkomstig uit kindertehuizen, de kans zichzelf dusdanig te ontwikkelen (denk bijvoorbeeld aan het volgen van een studie, het vinden van een baan, leren koken en omgaan met geld) dat zij zelfstandig een toekomst kunnen opbouwen in Polen.

Met uw aankoop helpt u deze jongeren.

De luxe letters wegen ca. 220 gram en kosten slechts € 4,95 per stuk (incl.btw). Bij bestellingen van meer dan 100 stuks is het mogelijk de letters te personaliseren door bijvoorbeeld een visitekaartje van het bedrijf in te sluiten of in plaats van de letter S te kiezen voor een andere letter.

Letters bestelt u eenvoudig via chocoladeletters@joinourmission.nl. Geen ingewikkelde procedures, een simpel mailtje is voldoende.

Bestellen kan tot 19 oktober 2018. 

De letters worden bij u geleverd in week 47.

Tags:

Over de auteur

De auteur heeft nog geen informatie over zichzelf toegevoegd
X