X

Laatste nieuws

Bezoek 18+huis

Onlangs is er een bezoek gebracht aan het 18+ huis om de huidige stand van zaken te bekijken. Hieronder volgt een kort verslag over het bezoek:

Het 18+ huis wordt momenteel met veel plezier bewoond door twee meiden, welke het huis keurig verzorgen. De komende maand (september) zullen er twee andere jongeren eveneens hun intrek in het huis nemen.  De Stichting hoopt dat ook de overige kamers snel zullen worden bewoond.

De begeleidster van de jongeren, Lodzia, is zeer tevreden over de gang van zaken.

Naast een bezoek aan het 18+ huis heeft er een plezierig gesprek plaatsgevonden met de burgemeester. Tijdens dit gesprek zijn een aantal zaken de revue gepasseerd:

-Eventuele vrijstelling op de betaling van belastinggeld.

-Actie om de grond rondom het huis te kunnen ophogen en egaliseren.

-Het financieren van kleine projecten om de levensstandaard van de jongeren te verbeteren. Hierbij wordt gedacht aan het aanbieden van computers in het 18+huis, zodat de jongeren efficiënter kunnen studeren. Daarnaast is begeleiding gewenst bij onder andere koken en het bijhouden van de financiën gewenst.

Met een andere trouwe partij is er tijdens het bezoek gesproken over de omheining van het huis. Er wordt momenteel bekeken wie het hekwerk aan de voorkant kan verzorgen en wat hiervan de prijs is. Voor dit deelproject is sponsoring noodzakelijk. Het hekwerk aan de achterkant van het huis volgt later.

 

Tags:

Over de auteur

De auteur heeft nog geen informatie over zichzelf toegevoegd
X