X

Laatste nieuws

Transport goederen naar kindertehuizen in Polen

Een 12 meter lange vrachtwagen zal zaterdag 10 augustus volgeladen vertrekken naar Zuidwest-Polen, een rit van bijna 1000 km. Alle goederen zijn bestemd voor de kindertehuizen in Pieszyce en Piława.

Gedurende twaalf jaar zet Join Our Mission zich nu in voor kindertehuizen in Polen. Jaarlijks wordt er een werkreis voor jongeren uit Kockengen e.o. georganiseerd. Nederlandse jongeren, die hun handen uit de mouwen willen steken voor jongeren in Polen. De activiteiten die worden uitgevoerd bestaan uit onderhoudswerkzaamheden en het entertainen van de kinderen en jongeren in de kindertehuizen.

Maar ook thuis in Nederland gaan de handen uit de mouwen. De inzameling van goederen stopt nooit. We krijgen tweedehands goederen van particulieren, maar er zijn ook bedrijven die ons met nieuwe artikelen sponsoren.Twee jaar lang hebben we allerlei goederen verzameld, van kinderkleding tot buitenspeelgoed, van stoelen tot hoofdkussens. Altijd afgestemd op de hulpvraag van de directie van de kindertehuizen.

Het transport naar Polen is mogelijk door sponsoring, we kunnen het uitvoeren zonder enige kosten voor de Stichting Join Our Mission Werkreizen. Zaterdag 10 augustus wordt de vrachtwagen geladen, door deelnemers van de werkreis. Om dinsdagmorgen in Polen weer gelost te kunnen worden door de jongeren van Join Our Mission.  De werkreis van 12 t/m 17 augustus start om 06:00 uur bij de Gereformeerde kerk in Kockengen. De aankomst in Pieszyce wordt verwacht op maandagavond, het lossen van de vrachtwagen staat  gepland voor dinsdagmorgen 08:00 uur.

Tijdens de werkreis kunt u dagelijks op onze website alles zien en lezen over onze activiteiten in Polen, waaronder het lossen van de vrachtwagen, op pagina WERKREIZEN, Verslag werkreis 2013.

IMG_1454

IMG_1453

Tags:

Over de auteur

De auteur heeft nog geen informatie over zichzelf toegevoegd
X