X

Laatste nieuws

Presentatie: Penney de Jager

Ze leerden elkaar kennen bij de Lintjesregen afgelopen jaar op Nijenrode, waar zij alle drie een Koninklijke onderscheiding mochten ontvangen, Laurens van Rooyen, Fred de Bruin en Penney de Jager.

Gezamenlijk zetten zij zich nu in voor een Benefietconcert van Join our Mission dat komende zaterdag wordt gehouden in Theater 4en1 in Breukelen. Van Rooyen uiteraard als pianist, ook samen met Fluitkwartet ‘Con Spirito’ en jong talent uit het Opstaporkest ‘De Notenkrakers’ van Soli Deo Gloria uit Tienhoven, Penney de Jager neemt de presentatie voor haar rekening.

48 VSW 253 Organisatoren Fred en Ineke de Bruin met presentatrice Penney de Jager

Het belooft een prachtige muzikale avond te worden, met aansluitend een veiling met verrassende items. Bijzondere lunch- en dinerarrangementen, een wijnworkshop, golfclinics, een duikboottocht, flessen champagne en een magnum wijn, maar ook zes uur klussen. Zelfs oud-burgemeester Mirjam in ’t Veld heeft toegezegd dit gebeuren graag te willen bijwonen.’’

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor dit evenement. In de voorverkoop 12,50 euro bij Boekhandel Van Kralingen in Breukelen, bij Adrie de Lange in Kockengen, bij Bruna in Maarssen, bij Man of the World Bisonspoor Maarssenbroek en bij het Gezondheidscentrum in Tienhoven. De zaal is open vanaf 19.00 uur, kaarten aan de kassa 15 euro. Aanvang concert 20.00 uur.

Tags:

Over de auteur

De auteur heeft nog geen informatie over zichzelf toegevoegd
X