X

Laatste nieuws

Spinning bij Budofit levert 1085 euro op voor het 18+huis in Polen

Drie uur lang waren zestien fietsen van Sportschool Budofit in Baarn zaterdag 15 februari bezet. Deelnemers aan dit spinning evenement én sponsors zorgden voor een opbrengst van 1085 euro voor Join Our Mission.

Organisator Tjerk Hidde Wijma, instructeur bij Budofit, nam het initiatief voor de actie. Hij hoorde van zijn collega Fred de Bruin, voorzitter van de stichting, over de bouw van het 18+huis in Polen.

Voor de realisatie van dit huis voor de achttienjarige jongeren uit de twee kindertehuizen die Join Our Mission steunt, is veel geld nodig. Enthousiast geworden benaderde Wijma collega’s die wilden spinnen en sponsoren. Sportschool Budofit stelde belangeloos de ruimte ter beschikking. Ridder Tweewielers BV uit Nijkerk verzorgde voor alle deelnemers een verrassingspakket.

Het resultaat mag er zijn: fietsend en zwetend werd 1085 euro opgehaald. Na afloop bedankte voorzitter Fred de Bruin de deelnemers en overhandigde hen een roos als blijk van waardering voor hun sportieve prestatie. Sportschool Budofit ontving een certificaat dat herinnert aan de geboden gastvrijheid en hulp. Het was een zeer geslaagde middag met enthousiaste sporters en instructeurs.

Join Our Mission bedankt de sponsors, deelnemers en Tjerk Hidde Wijma voor dit prachtige initiatief en de fantastische opbrengst ervan.

Voor een goede indruk van de inzet van de sporters kunt u hier klikken voor een video-opname.
Op  DeStadNijkerk.nl is een artikel met foto geplaatst over dit succesvolle evenement.
In de Baarnsche Courant is er ook melding van gedaan, u kunt hier klikken om dit artikel te downloaden.

IMG_1719IMG_1741

 

 

 

 

DSC029111937839_576559249107220_444094653_nIMG_1698

Tags:

Over de auteur

De auteur heeft nog geen informatie over zichzelf toegevoegd
X