X

Laatste nieuws

Join Our Mission op RTV Stichtse Vecht

RTV Stichtse Vecht heeft in haar uitzending van ‘Liefdewerk oud papier’ aandacht geschonken aan Join Our Mission. We werden uitgenodigd om te komen vertellen over de komende werkreis van 12-17 augustus. En over de bouw van het 18+huis in Pieszyce.

Soraya, Lysanne en Ineke, alle drie bestuursleden van de stichting Join Our Mission Werkreizen,  zijn in de live uitzending aan het woord geweest. “Elk jaar weer een glimlach toveren op de gezichten van de Poolse kinderen, daar gaan we voor. Maar ook de werkzaamheden in de twee kindertehuizen in Pieszyce en Piława zijn ons doel. We kunnen heel wat grotere of kleinere klussen doen, die anders niet gedaan konden worden door een tekort aan financiën en/of mankracht”.  Dit jaar gaan we  met 37 mensen, hoofdzakelijk jongeren tussen de 16 en 25 jaar, op reis naar Zuidwest-Polen. Ook in het 18+huis, dat nog helemaal afgewerkt moet worden, zullen we aan het werk gaan. Tijdens de werkreis kunt u dagelijks op onze website alles zien en lezen over onze activiteiten in Polen, pagina WERKREIZEN, Verslag werkreis 2013.

In de uitzending van ‘Liefdewerk oud papier’ van maandag 30 september, van 18:00-19:00 uur (105.3 en 106.0 FM in de ether, 101.9 op de kabel en digitaal via Ziggo kanaal 44), zijn we weer te beluisteren. We zullen dan verslag doen van de werkreis en vertellen over de verdere acties om het18+huis af te kunnen bouwen.

2013-07-22 18.26.09

SAMSUNG

 

 

Tags:

Over de auteur

De auteur heeft nog geen informatie over zichzelf toegevoegd
X