X

Laatste nieuws

Join Our Mission op de jaarmarkt in Kockengen

Zaterdag 7 september was Join Our Mission present op de jaarmarkt in Kockengen. Maar dit jaar met een bijzondere attractie: AquaRollers.

Deze keer kreeg Join Our Mission een bijzondere plek toegewezen voor hun kraam: net over de brug aan het Heicop. De AquaRollers, waarin je over het water kunt lopen, waren bijzonder in trek bij de jeugd. Deze AquaRollers werden gesponsord door Hoeve Landzicht uit Nieuwer ter Aa, als vervolg op de match die tot stand kwam op de Beursvloer Stichtse Vecht.

Vrijwilligers van de stichting, waaronder deelnemers van de werkreis half augustus, gaven informatie over de werkreizen naar Polen en over het 18+ huis. Er was nog een leuke actie om geld in te zamelen: een zwembadje gevuld met water stond op de kraam, de bezoekers konden genummerde eendjes “kopen” en die laten zwemmen. Als alle eendjes zwommen, werden er twee uitgehaald en die kregen een mooie prijs.

Op de jaarmarkt werd ook de nieuwe flyer over het 18+huis uitgedeeld. Hierin is te lezen over de stand van de bouw van het huis en wat er nog nodig is om het huis bewoonbaar te maken voor jongeren van 18 jaar en ouder. Deze flyer kunt u hier downloaden.

DSCN0986IMG_1591IMG_1597DSCN0998

Tags:

Over de auteur

De auteur heeft nog geen informatie over zichzelf toegevoegd
X