X

Laatste nieuws

Avondfietsdriedaagse Join Our Mission mooi, gezellig en zonder regen

De fietsers van de avondfietsdriedaagse in Kockengen van eind juni 2013 roemen de mooie fietsroutes en de gezellige pleisterplaatsen onderweg, met een kopje koffie of thee en wat lekkers voor iedereen. En het weer, zeker nu het voorjaar zo nat en koud is geweest. Geen regen. Wel wat koud op maandag, op dinsdag de zon er nog bij en donderdagavond weinig wind.

DSCN0066 DSCN0076

Maandagavond was de laatste stempelpost bij Abrona Kunst & Koffie in Kockengen, waar iedereen kon opwarmen alvorens weer naar huis te fietsen. Een bijzondere plek in ons dorp, waar we gastvrij werden ontvangen.

IMG_1382 foto.jpg2

 

 

 

 

 

 

 

De kinderen losten onderweg een puzzel op met als oplossing ‘Fietsen voor het 18+huis’. De winnaars zijn Teun, Merel, Milan, Tim, Sander, Maylen, Joah en Susanne; zij gingen met een prijs naar huis. Voor alle fietsers, jong of oud, 10 of 25 km per dag gefietst, was er een sleutelhanger in de vorm van een huis.

De fietstocht had een primeur: een lekke band in de Bosdijk. Kroon Fietsentechniek kwam direct met de oplossing in de vorm van een leenfiets. Een andere fietser gleed uit met de fiets en viel, maar kon na hulp van één van onze verkeersbegeleiders verder fietsen. De EHBO, die belangeloos meewerkte om de avondfietsdriedaagse veilig te laten verlopen, hoefde niet gewaarschuwd te worden. Op de laatste avond werd ze door haar vriendin gehuldigd als ‘Fiets Pech Vogel’.

DSCN0096IMG_1326

 

 

 

 

 

 

 

Join Our Mission organiseert dit evenement om geld bijeen te brengen voor de verdere bouw van het 18+huis in Polen. Het huis is al wind- en waterdicht, maar nog lang niet geschikt voor bewoning. We hopen de achttienjarigen die uit het kindertehuis komen en nog moeten leren zelfstandig hun leven in te richten, zo snel mogelijk deze veilige woonplek te kunnen bieden, zodat ze na een korte tijd echt op eigen benen kunnen staan.

Tags:

Over de auteur

De auteur heeft nog geen informatie over zichzelf toegevoegd
X