X

Laatste nieuws

De opening

De opening van het 18+ huis is een feit! Afgelopen vrijdag, 1 september, is het huis officieel geopend.

Fred hield een speech waarin hij vertelde hoe het huis in de loop der jaren tot stand gekomen is. Daarnaast heeft hij alle betrokkenen in Polen hartelijk bedankt voor hun hulp. Na de speech was het woord aan de voorman van het landsdeel Dzierzoniowski. Hij vertelde erg blij te zijn met het project en bedankte de stichting hartelijk. Hij bood de stichting een glazen trofee aan als blijkt van waardering.

Na een mooi optreden van vier meiden uit het kindertehuis ging men vervolgens over tot het officiële gedeelte. Ter gedachtenis aan Ineke werd het symbool van het huis- een mus- door de directrice van het kindertehuis, Ilona, onthuld. De voorman en de burgemeester hebben daarna het lint aan de voordeur doorgeknipt. Vervolgens heeft de hoofdpriester van de regio het huis gezegend.

Alle aanwezigen konden vanaf dat moment het huis van binnen bekijken.

In de middag kon iedereen genieten van een luxe lunch, geheel verzorgd door het personeel van het kindertehuis. De kinderen van beide kindertehuizen hebben een gezellige middag met elkaar gehad. Helaas was het weer dusdanig slecht dat de twee attracties niet konden worden opgezet. Desondanks was het een super mooie dag!

Tijdens de borrel op zaterdag 7 oktober in Kockengen zal de opening aan alle aanwezigen worden getoond.

Tags:

Over de auteur

De auteur heeft nog geen informatie over zichzelf toegevoegd
X