X

Laatste nieuws

Avondfietsdriedaagse wederom een succes!

Ook de zesde editie van de avondfietsdriedaagse is een groot succes gebleken, met op de laatste dag ruim 100 sportieve deelnemers!

Aanvankelijk leek de start van de avondfietsdriedaagse door noodweer in het water te vallen, maar door de aftrap met één dag te verschuiven werd het alsnog een fantastisch evenement. Op dinsdag 31 mei, woensdag 1 en donderdag 2 juni werd er dan ook door vele enthousiaste deelnemers in de omgeving van Kockengen gefietst.

De deelnemers konden kiezen uit een tocht van 10 kilometer of een langere tocht van 25 kilometer. Halverwege de route genoten de fietsers van een drankje op de pleisterplaats. Hier konden zij even pauzeren en gezellig met elkaar bijkletsen.

Na afloop kreeg iedereen een pen en een ijsje. De 15 deelnemende kinderen kregen allemaal een prijs voor het oplossen van enkele vragen.

De gehele opbrengst van de avondfietsdriedaagse komt ten goede van de realisatie van het 18+huis.

Fietsdriedaagse

Uiteraard willen wij niet alleen alle deelnemers hartelijk danken voor hun inzet, maar ook  Willem Kroon voor het helpen van fietsers met pech onderweg en niet te vergeten de organisatoren: Marja, Jonieta, Corry en Rita.

Tags:

Over de auteur

De auteur heeft nog geen informatie over zichzelf toegevoegd
X