X

Laatste nieuws

Avondfietsdriedaagse Join Our Mission geslaagd

De fietsers van de vierde avondfietsdriedaagse in Kockengen van begin juni 2014 roemden de mooie fietsroutes en de gezellige koffiestops onderweg, waar een kopje koffie of thee met wat lekkers klaarstond. Het weer was ideaal en iedereen genoot van de fietsrit.

Maandagmiddag reed Willem Boele als dorpsomroeper door Kockengen om het evenement nog één keer onder de aandacht te brengen. Er waren 109 deelnemers, waaronder 22 kinderen.
Onderweg losten de kinderen een puzzel op, 10 kinderen gingen na afloop met een door Kroon Fietsentechniek gesponsorde prijs naar huis. Voor alle fietsers, jong of oud, 10 of 25 km per dag gefietst, was er als herinnering een medaille met het logo van Join Our Mission. Donderdagavond was de laatste stempelpost bij Abrona Kunst & Koffie in Kockengen, een bijzondere plek in ons dorp waar we gastvrij werden ontvangen.

De opbrengst van dit evenement is bestemd voor de afbouw van het 18+huis in Pieszyce.

Spijt dat u niet heeft meegefietst? Op zaterdag 14 juni kunt u meedoen met de Rabo fietstocht. Voor elke fietser stort Rabobank Rijn en Veenstromen een vast bedrag in onze kas. Afstanden: 30 km (€ 5,-), 60 km (€ 10,-), 100 km (€ 12,-). De start is tussen 9:00 en 13:00 uur aan de Sportweg in Kockengen (bij zwembad De Koet), o.v.v. deelnemersnummer 27.

IMG_1916IMG_1919IMG_1935IMG_1944

Tags:

Over de auteur

De auteur heeft nog geen informatie over zichzelf toegevoegd
X